7. toukokuuta 2018

Huhtikuun uusien ilta

Marttakeskuksella vietettiin 11.4. uusien iltaa. Paikalle oli saapunut innokkaita marttatoimintaan tutustujia sekä hallituksen jäseniä. Hallituksen puheenjohtaja Johanna Hakkarainen esitteli kiinnostuneille yhdistyksemme monipuolista toimintaa.


Samaan aikaan viereisessä tilassa kokoontui lukupiiri, jossa keskusteltiin tällä kertaa Riitta Jalosen kirjasta Kirkkaus. Lukupiiri kokoontuu säännöllisesti useamman kerran vuodessa keskustelemaan yhdessä valitusta kirjasta. Lukupiirin kokoontumiset ovat vapaamuotoisia, ja keskutelua käydään rennossa ilmapiirissä. Lukupiiri ottaa mielellään mukaan myös uusia piiriläisiä!
Paikallaolijat saivat tutustua myös Marttakerhon toimintaan. Marttakerho kokoontuu lukupiirin kanssa samaan aikaan Marttakeskuksen yläkerrassa. Marttakerho on kaupunkimarttojen yhteinen olohuone, jossa voidaan jutella asiasta ja asian vierestä. Marttakerho voi kokoontua tietyn teeman ympärille, mutta tärkeintä on rento yhdessäolo ja toisiimme tutustuminen. Uusien illan kanssa samaan aikaan pidetyssä Marttakerhossa virkattiin patalappuja valtakunnallista Marttojen Patalapputempausta varten.
 

Patalapputempauksen tuotantoa voit ihastella mm. instagramin sivuilla hastagilla #martalta. Tutustuhan samalla myös meidän KaupunkiMarttojen instagram-tiliin ja hastagiin #jyväskylänkaupunkimartat!

Teksti Piia Lehtinen ja Tiina Oksman