Hallitus 2018

Blogimme on muuttanut, siirry uuteen blogiin osoitteeseen kaupunkimartat.wordpress.com

Ylhäältä vasemmalta:  Piia, Tiina, Maija, Johanna, Ulla, Pirjo ja Mari
 Jyväskylän KaupunkiMarttojen hallitus on joukko, joka pitää huolen mm. että toimintakalenterissa riittää kiinnostavaa tekemistä, seuraa yhdistyksen taloutta ja tiedottaa jäseniä ja järjestöä yhdistyksemme toiminnasta. Tämä joukkue valittiin hoitamaan hallituksen tehtäviä vuonna 2018. 

 Puheenjohtaja: Johanna Hakkarainen

Varapuheenjohtaja: Maija Lankinen
Sihteeri: Mari Mäenpää
Rahastonhoitaja: Ulla-Riitta Aulin
Jäsensihteeri: Pirjo Kauppinen
Tiedottaja: Tiina Oksman
Jäsen: Piia Lehtinen

Hallituksen tavoittaa parhaiten sähköpostitse: jyvaskylankaupunkimartat (at) marttayhdistys.fi

Hallituksen jäsenet esittäytyy

Johanna Hakkarainen, puheenjohtaja
Olen kolmatta kautta Kaupunkimarttojen hallituksessa. Aiemmin istuin rahakasan päällä, nyt paukutan puheenjohtajan (mielikuvitus)nuijaa.
Yhdistystoiminnan lisäksi marttailen kokeilevassa keittiössä ja opin mielelläni uutta milloin mistäkin. Kiinnostuksen kohteet vaihtelevat mindfulnessista perunaan ja lumilautailusta tahran poistoon.

Maija Lankinen, varapuheenjohtaja

Siiryin Jyväskylän KaupunkiMarttojen hallituksessa sihteerin paikalta varapuheenjohtajaksi. Parasta marttailussa on mielestäni uusien juttujen oppiminen ja kokeilu yhdessä muiden kanssa. Marttailun ohella harrastan lukemista, käsitöitä, livemusiikin kuuntelua, liikuntaa, matkustelua ja mökkeilyä.
Mari Mäenpää, sihteeri
Hallitus "pestini" alkoi vuonna 2012 ja olen siitä asti ollut hallituksessa. Harrastan käsitöitä ja kuulun Marttojen käsityökerhoon. Käsityökerhossa olen tehnyt jo 5 nukkea muiden töiden ohessa. Myös ruoanlaitto ja leipominen kuuluvat harrastuksiini.


Ulla-Riitta Aulin, rahastonhoitaja
Olen nelikymppinen kolmen lapsen äiti Palokasta. Marttana olen ollut pari vuotta ja nyt toista kertaa hallituksessa taloudenhoitajan saappaat jalassa. Perusmarttailun salat tuli opittua jo kotona maalla, jossa tehtiin kaikki itse. Kitkemisestä sain tarpeekseni lapsena, joten puutarhassa keskityn lähinnä aviomiehen chiliviljelmien tukemiseen. Sienestys, marjastus ja metsässä liikkuminen ovat lähellä sydäntäni, ja viime aikoina olenkin innostunut säilömisestä ja uusien hilloreseptien kehittelystä. Lisäksi villasukkien kutominen ja TV:n fantasiasarjat koukuttavat melko paljon.


Pirjo Kauppinen, jäsensihteeri
Olen uuden hallituksen jäsensihteeri. Olen ehtinyt olla kaupunkimartoissa noin vuoden verran. Olen marttaillut eri tapahtumissa vaihtelevalla menestyksellä, bujoilusta mindfulnessiin.
Harrastuksiani ovat lukeminen, käsityöt, kuntosalilla käynti ja kävely. Haasteena olisi opetella neulomaan sukan kantapää.  Pidän myös hyvästä ruuasta, viinistä ja koirista. 
Tiina Oksman, tiedottaja
Ensimmäiset marttamuistoni sijoittuvat jo lapsuuteeni, jolloin olin äitini ja isoäitini mukana kotipaikkakuntani marttailloissa. Kaupunkimarttoihin liityin noin vuosi sitten, ja hallitustoimintaan innostuin heti ensimmäisessä vuosikokouksessani. Marttailun lisäksi vapaa-aikani kuluu opetellen ompelemista, leivontaa ja laulamista. Perheeseeni kuuluu myös iloinen hännänheiluttaja Hertta, jonka kanssa pääsee nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta.Piia Lehtinen, jäsen
Olen kohta kolmikymppinen tällä kaudella hallituksessa aloittanut martta. Olen malliesimerkki siitä, että marttailun ja marttamaisten taitojen opettelu ei ole koskaan liian myöhäistä – villasukan opettelin kutomaan pari vuotta sitten ja nykyään omistan enemmän kuin yhden paistinpannun ja kattilan (enkä enää polta perunoita pohjaan).