Kurssilla käytettiin kasviksia, juureksia ja omenoita monipuolisesti ja jopa hieman yllättävälläkin tavalla. Illan ruokalistalla olivat seuraavat herkut:
Vihreä minestronekeitto
Paahdettu kukkakaalisalaatti ja vuohenjuusto-sitruunakastike
Kesäkurpitsavanukas
Punajuuripihvit sinihomejuustokastikkeella
Mausteinen peruna-kasvispata
Sadonkorjuuleipä
Juhlava omenagratiini ja vaniljajäätelö
Vihreä minestronekeitto |
Kukkakaalisalaatti |
Kesäkurpitsavanukas |
Punajuuripihvit |
Mausteinen peruna-kasvispata |
Lautasellinen herkkuja, huomaa myös sadonkorjuuleipä |
Jälkkäriksi omenagratiinia vaniljajäätelön kera |
Ruoat katosivat illan lopuksi parempiin suihin hetkessä, joten vaikutti siltä, että kaikki olivat kurssin anteihin tyytyväisiä. Illan vastuuhenkilö Sanna kiittää vielä kaikki mukana olleita mukavasta illasta ja Hannia hyvistä resepteistä.
Teksti: Sanna Tarnanen
Kuvat: Hilla Ryösö