Hallitus 2017

Hallitus vuosimallia 2017.

Puheenjohtaja: Johanna Hakkarainen
jyvaskylankaupunkimartat (at) marttayhdistys.fi

Varapuheenjohtaja Maaria Mäkitervo
Sihteeri Maija Lankinen
Rahastonhoitaja Ulla-Riitta Aulin
Jäsensihteeri Piia Tamio
Tiedottaja Minna Hotokka
Jäsen Mari Mäenpää

Hallituksen tavoittaa parhaiten sähköpostitse: jyvaskylankaupunkimartat (at) marttayhdistys.fi


Hallituksen jäsenten esittely

 

Johanna Hakkarainen, puheenjohtaja
Olen kolmatta kautta Kaupunkimarttojen hallituksessa. Aiemmin istuin rahakasan päällä, nyt paukutan puheenjohtajan (mielikuvitus)nuijaa.
Yhdistystoiminnan lisäksi marttailen kokeilevassa keittiössä ja opin mielelläni uutta milloin mistäkin. Kiinnostuksen kohteet vaihtelevat mindfulnessista perunaan ja lumilautailusta tahran poistoon.
Maaria Mäkitervo, varapuheenjohtaja
Mummon Kunniamartta-rintaneula korurasiassa innoitti liittymään KaupunkiMarttoihin ja ensimmäisen fiilistelyvuoden jälkeen lähtemään myös sähäkkään hallitustouhuun mukaan. Ja mitä marttailuun tulee, olen melkoinen sekakäyttäjä: sieniretket ja sukkapuikot kiehtovat siinä missä paistinpannu ja pikaliimakin. Mitä sitä tyytymään yhteen, kun voi saada samalla vaivalla kaiken.
Maija Lankinen, sihteeri
Olen toista kautta Jyväskylän KaupunkiMarttojen hallituksessa ja jatkan sihteerin tehtävien hoitoa. Parasta marttailussa on mielestäni uusien tietojen ja taitojen oppiminen mukavan yhteisöllisessä ilmapiirissä. Marttailun ohella harrastan lukemista, käsitöitä (ompelua, neulomista, virkkausta), liikuntaa (tämän hetken suosikkeina kahvakuula, vesijuoksu, lenkkeily ja pyöräily) ja kuuntelen musiikkia, penkkiurheilen, leivon satunnaisesti sekä mökkeilen.

Ulla-Riitta Aulin, rahastonhoitaja
Olen nelikymppinen kolmen lapsen äiti Palokasta. Marttana olen ollut pari vuotta ja nyt ensimmäistä kertaa hallituksessa ja heti isot taloudenhoitajan saappaat jalassa. Perusmarttailun salat tuli opittua jo kotona maalla, jossa tehtiin kaikki itse. Kitkemisestä sain tarpeekseni lapsena, joten puutarhassa keskityn lähinnä aviomiehen chiliviljelmien tukemiseen. Sienestys, marjastus ja metsässä liikkuminen ovat lähellä sydäntäni, ja viime aikoina olenkin innostunut säilömisestä ja uusien hilloreseptien kehittelystä. Lisäksi villasukkien kutominen ja TV:n fantasiasarjat koukuttavat melko paljon.

Piia Tamio, jäsensihteeri
Martta, joka innostuu uusista asioista! Harrastuksiini marttailun lisäksi kuuluvat kuntoilu eri muodoissaan, kirppistely, tuunailu ja käsityöt. Luonto, ekologisuus ja perinteet ovat myös lähellä sydäntä. Marttailusta pidän sen monimuotoisuuden takia! Kursseilla käsitellään monia kiinnostavia aiheita, opitaan uutta, vaalitaan perinteitä ja tavataan erilaisia ihmisiä eri elämäntilanteissa, se pitää mielenkiinnon yllä! Marttailu on rock ;)

Minna Hotokka, tiedottaja
Olen martta, joka viihtyy keittiössä. Leipomisen aloitin 8-vuotiaana. Tykkään testailla uusia reseptejä ja tehdä omia kokeilujani, mikä tarkoittaa toisinaan kärähtäneitä kakkuja ja hyytymättömiä liivatteita. Lohduttaudun muistuttamalla itseäni, että tuotekehitys on isommissakin taloissa hidasta.
Mari Mäenpää, jäsen
Marttaillut jo vuodesta 2007. Harrastan käsitöitä sekä yksin kotona että Marttojen käsityökerhossa. Innostun usein aloittamaan uuden käsityön, mutta niiden valmiiksi saaminen ”takkuaa”. Ruoanlaitto ja leipominen ovat myös lähellä sydäntäni.

 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti