8. kesäkuuta 2017

Lihaa intialaisittain



Lihaisa intialainen ruoka oli 30. toukokuuta pidetyn toukokuun ruokakurssin teemana. Viileään kevätiltaan sopikin mainiosti mausteinen ruoka ja hyvä seura. Kurssin ohjaajana toimi tuttuun tapaan Hanni Kuronen Keski-Suomen martoista, ja paikkana oli Marttakeskuksen opetuskeittiö.
Kaupunkimarttojen kevätkiireet näkyivät kurssi-ilmoittautumisissa sen verran, että mukaan mahtui muutama ei-martta-ystäväkin. Yhteensä kurssilaisia oli mukana 14.


Illan aikana kokkailtiin seuraavia herkkuja:

Linssi-porkkanakeitto
Naanleipä
Korma
Mausteinen karitsa herneiden kanssa
Raita
Katkarapucurry
Riisi
Samosat
Porkkanahalva
Intialainen tee




 Ruoka tuntui maistuvan kokkaajille, ja muutamat onnekkaat saivat myös jotain evääksi kotimatkalle. Kiitokset kurssilaisille ja Hannille mukavasta illasta.



Teksti ja kuvat: Sanna Tarnanen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti